Boekverkoop en Webshop

Klik hier voor het overzicht verkoop boeken heemkundevereniging Landgraaf

Op zoek naar een boek over Landgraaf? Op zoek naar een verjaardags- of andercadeau. Wij hebben meer keuze dan u denkt.

Door op bovenstaande link te klikken krijgt u een groot overzicht te zien van door onze vrijwilligers geschreven en door de Heemkundevereniging uitgegeven boeken.  Ook zijn in de lijst boeken opgenomen van organisaties/personen waar wij mee samenwerken. Ook die boeken zijn bij ons te koop. De lijst is te groot om in deze pagina op te nemen.

Deze boeken kunt u kopen in ons studiecentrum An de Voeëgelsjtang 12 in de kern Nieuwenhagen. De ledenprijs is uitsluitend van toepassing in ons studiecentrum.

Jongere uitgaven zijn ook te koop bij Funcken, Hoofdstraat Schaesberg, Bruna winkelcentrum Op de Kamp, Kapsalon Smeets Waubach, Leeskunst Kerkrade.

De boeken kunt u ook bij ons bestellen. Per bestelling worden wel verzendkosten in rekening gebracht. Voor het verzenden van één boek bedragen de verzendkosten € 4,00. Bij de verzending van meer boeken wordt € 8,00 in rekening gebracht tot een maximum van 10 kg. Deze prijzen gelden binnen Nederland. Bij verzending naar het buitenland worden de prijzen aangepast. Neem even contact op de prijs van een boek.

Stuur een email met je bestelling naar: heemkundelandgraaf1982@gmail.com

Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling.

Betaling moet geschieden door overmaking op rekening (IBAN):

NL 32 RABO 0136314937 t.n.v. Heemkundevereniging Landgraaf (Bic RABONL2U).

Daarnaast hebben wij een grote collectie Limburgensia die als dubbelexemplaren worden verkocht. De lijst opgeschoond na onze grote boekenmarkt in september. Klik hier om de lijst van boeken te openen.

Uiteraard kunt u de boeken ook op woensdag- en zaterdagmiddag komen ophalen in ons studiecentrum An de Voeëgelsjtang 12 in Landgraaf (in de nabijheid van de kerk van Nieuwenhagerheide).